Karbantartás és javítás

Fordja a legjobb kezekben van

Kiválóan képzett szakembereink gondoskodnak arról, hogy autója mindig kifogástalan műszaki állapotban legyen és értékét a lehető legtovább megőrizze. Pénzéért valódi értéket kap; kiváló minőségű alkatrészeket azoktól, akik a legjobban értenek az Ön autójához.

Állapotmegóvás

Az évek múlásával autójának egyre több törődésre lehet szüksége. A Ford Motorcraft program kiváló minőségű alkatrészeket és széleskörű típusismereten alapuló szervizszolgáltatásokat kínál rendkívül kedvező áron az 5 évnél idősebb Fordok tulajdonosai számára.

Kiváló minőség és fejlett technológia

Mi terveztük és gyártottuk az Ön autóját. Mi ismerjük azt a legjobban. Ezért is bízhat Ön speciálisan képzett szerelőinkben, az eredeti, gyári alkatrészekben és legmodernebb számítógépes diagnosztikai rendszereinkben.

Kényelem

Szolgáltatásaink - mint például az online szerviz-bejelentkezés, a digitális szervizkönyv vagy akár speciális karbantartási ajánlataink - a Ford tulajdonosok valós igényeit elégítik ki és mindenki számára könnyen hozzáférhetők.

Ügyfélszolgálat

A Ford márkakereskedők és hivatalos márkaszervizeink munkatársai messzemenőkig elkötelezettek abban, hogy magas színvonalú szolgáltatásaikkal az Ön autóját folyamatosan kiváló műszaki állapotban tartsák. Számunkra az Ön bizalma a legfontosabb, ezért minden alkalommal előre tájékoztatjuk arról, hogy autóján milyen javítási feladatokat fogunk elvégezni és azokért mennyit kell fizetnie.

Szervizintervallumok

A megbízható működés a rendszeres karbantartással kezdődik. Fontos, hogy autóját megadott kilométerszám vagy évente (amelyik előbb aktuális) átvizsgáltassa és a szükséges karbantartási műveleteket elvégeztesse. Fordja így tovább megőrzi kifogástalan műszaki állapotát és piaci értékét.

Országúti Segélyszolgálat

Szervizelje Fordját a programban résztvevő márkakereskedésben, és élvezze a Ford Országúti Segélyszolgálat szolgáltatásunkat a következő esedékes szervizig díjmentesen! Az országúti segélyszolgálat egy extra szolgáltatás minden fix áras szervizhez.

Gumiabroncs tájékoztató

A gumiabroncsok tartják az egyetlen kapcsolatot az úttal - mindezt alig tenyérnyi méretű felületen. A megfelelő minőségű gumiabroncsok jelentőségét ezért nem lehet eléggé hangsúlyozni. A legalkalmasabb hely mindezek beszerzésére egy Ford Márkakereskedés vagy Márkaszerviz.

Baleset esetén

Baleset esetén néhány egyszerű szabály is nagy segítséget jelenthet.