Szuperszerviz Hatvanban

by

Bizalmat épít a pontos és korrekt szolgáltatás

A jó szervizháttér igencsak megkönnyítheti a járműfenntartást – tudja ezt minden autós. És azt is tudja mindenki tapasztalatból, hogy jó szervizt, jó szerelőt találni nem is olyan könnyű. Abban a szituációban, amikor az autónk a szerelőnél van, mi pedig máshol, a kulcsszó a bizalom: hiszünk abban, hogy a szakember kiváló minőségben dolgozik, és a számlát is a munkának megfelelően állítja ki.

Legalább egy ilyen szerviz egészen biztosan működik Magyarországon, azon belül is Hatvanban: a Képe Tibor által irányított Prémium Autóház Kft. immár harminc éve értékesít és javít gépjárműveket, sokak megelégedésre.

Jelenleg hivatalos márkakereskedésként új Hyundai gépkocsikat értékesítenek és szervizelnek, hivatalos márkaszervizként Fiat személy-és haszonjárműveket javítanak, illetve tagjai a Ford Quick Lane márkaszerviz hálózatnak.

Mindemellett Bosch Car Service szolgáltatást, illetve márkafüggetlen szervizelést is biztosítanak.

Tevékenységünk jelentős hányadát teszi ki a gépkocsik akár teljes körű javítása, karbantartása – tájékoztat a kereskedés tulajdonos-ügyvezetője.

A 2003-ban megnyitott modern telephelyünkön az egyszerű olajcserétől a bonyolult karosszériajavításon át a közlekedéshez nélkülözhetetlen műszaki vizsgáztatásig minden járműjavítással kapcsolatos munkát el tudunk végezni. Széles ügyfélkört szolgálunk ki: Budapesttől Egerig, Salgótarjántól Jászberényig terjed az elsődleges szolgáltatási régiónk, de vannak Ügyfeleink Szegedről, Balatonfüredről is. Egy célszoftver segíti a szerviztevékenységünket.

A hivatalos márkaszervizekkel kapcsolatban számos pletyka, félreértés és pontatlanság forog közszájon, ezért egy olyan rendszer bevezetése mellett döntöttem, amely minden irányból a teljes átláthatóságot biztosítja a Kedves Ügyfeleink és a munkatársaim részére is! A magyar fejlesztésű CarSup program nagyon bevált, mert átláthatóvá és jól szervezetté teszi a munkánkat, miközben megkönnyíti az Ügyfelek dolgát, és széleskörű tájékoztatást nyújt számukra. A CarSup segítségével a javítások előtt minden Ügyfelünk hiteles és pontos képet kap az autója állapotáról, így megbizonyosodhat arról, hogy gépkocsija a legjobb kezekben van. Az új program használatának a lényege, hogy az átvizsgálás során szakembereink fényképfelvételekkel pontosan dokumentálják a feltárt hibákat, és részletesen ismertetik az ügyfelekkel a szükséges munkaigényét.

A rendszer garantálja, hogy kizárólag azokat a javításokat végezzük el, amelyeket a gépkocsi tulajdonosa előzetesen jóváhagyott. Mint Horváth Tamás szervizvezetőtől megtudjuk, a program már a bejelentkezést is megkönnyíti, hiszen a hagyományos személyes vagy telefonos kapcsolatfelvétel mellett online, az interneten is lehet időpontot foglalni a www.premiumautohaz.hu honlapon.

A CarSup rendszerrel nincsenek váratlan meglepetések és kiszámíthatatlan költségek. Csak és kizárólag azok a munkafolyamatok történnek kiszámlázásra, amelyet a szakembereink elvégeztek az autó javítása során! Minden munkafolyamat megkezdésekor és befejezésekor munkatársaink okostelefonokkal blokkolnak, azaz elindítják az órát, amely percre pontosan megmutatja, hogy mennyi időt fordítottak az adott feladat elvégzésére. Így nem fordulhat elő túlszámlázás! Ügyfeleink így élvezik a teljes átláthatóság előnyeit, és kézben tudják tartani a költségeket!

A Prémium Autóház ingyenes átvizsgálást biztosít minden ügyfélnek, és ha az árajánlat alapján megkapják a javításra a megbízást, részletesen dokumentált folyamatban végzik el a szükséges javításokat. Kérésünkre Tamás egy konkrét autón be is mutatja a szervizelés menetét. Az ügyfélparkolóban fotók készülnek a beérkezett autó állapotáról, a kilométeróra állásáról, majd az ülésre védőhuzat, a volánra és a sebességváltó gombjára védőborítás, a padlóra lábpapír kerül.

Ezután gurul be a szervizbe, ahol minden munkafolyamatot fotókkal dokumentálnak. Bemutatják a kiszerelt alkatrészeket és a helyükre bekerülő újakat is, rögzítik a folyadékcseréket, a szűrőcseréket, de még a munkákat lezáró kocsimosást, kozmetikát is. A szerviz minden munkanapját a CarSup-ban szervezik, ebben osztják el a munkaállásokra az autókat, ebben látják a szerelők, melyek az aznapi feladataik, ebben tudja követni percre készen a menedzsment, hogyan haladnak a javítások.

Az Ügyfélnek a kész autó átadásakor szívesen megmutatják, de akár emailben is elküldik a fényképes dokumentációt, így könnyen és gyorsan ellenőrizheti, milyen munkákat végzetek el, milyen alkatrészeket, folyadékokat használtak fel a javítás során a szakemberek. A javítási dokumentációk a felhőben tárolt archívumba kerülnek, így a későbbiek folyamán bármikor egyszerűen visszakereshetők és az autó előélete gyorsan áttekinthető.

A Prémium Autóház Kft. által forgalmazott és karbantartott márkák típusainak javításához a cég beszerezte a legmodernebb diagnosztikai és egyéb szervizberendezéseket, speciális célszerszámokat, például futómű-beállító, klímatöltő, abroncsszerelő és centrírozó gépeket, valamint természetesen a gyári diagnosztikai készülékeket. Az alkatrészellátás gyors és gördülékeny, akár két óránként érkeznek az alkatrész szállító autók a megrendelt tételekkel. A szerelők rendszeresen a márkaképviseletek által szervezett továbbképzéseken aktualizálják a szaktudásukat. Közülük többen már több mint tizenöt éve a cégnél dolgoznak, sok szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

A szerviztevékenység és az új és használt gépkocsiértékesítés egymást kiválóan segíti, erősíti, hiszen a precíz javítások olyan bizalmat építenek, amely új autók vásárlásában is kifejeződik – illetve az új járművek garanciális javítása az értékesítés helyén gyorsan és kényelmesen megoldható.

A Prémium Autóház Kft. egyik legfrissebb akciója, hogy szalonjukban felvonultatják a Hyundai teljes elektromosautó-típusválasztékát. A villanyautók természetesen meg is vásárolhatók, méghozzá az új állami támogatási program keretében akár 2,5 millió forintos árengedménnyel. A taxisok pedig pályázati úton akár 55 százalékos kedvezménnyel is hozzájuthatnak most egyes modellekhez! Ha a munkájukhoz takarékos, kényelmes és megbízható járművet keresnek, Hatvanban, a Ring Kálmán út 3. szám alatt megtalálják. A CarSup rendszer segítségével az elektromos autók szervize, javítása is megoldott helyben – bár, mint Képe Tibor büszkén mondja, az utóbbira eddig még nem nagyon volt szükség….